Van der Gijp geniet van Feyenoord-huurling: 'Verdorie, wat is die goed, zeg'

Bij Veronica Inside van Veronica werd er kort teruggeblikt op de overtuigende overwinning van Feyenoord op Hapoel Beer Sheva. Volgens René van der Gijp had Feyenoord vóór rust een veel hogere score moeten neerzetten. 'Feyenoord kreeg heel veel kansen, en dan sta je voor de rust met maar 1-0 voor, terwijl je makkelijk vijf, zes doelpunten had kunnen maken, als je echte spits had.' 'Onze beste wedstrijd', vervolgt oer-Feyenoorder Jan Boskamp. Johan Derksen is daar minder enthousiast over. 'Als je tegen dat team niet goed kan voetballen dan ben je heel slecht.' De heren waren allen te spreken over de wijze waarop de ploeg van coach Jaap Stam aan de wedstrijd begon. Alles wat Feyenoord in de afgelopen weken niet goed deed, leek in de wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva vanzelfsprekend. Van der Gijp is dan ook duidelijk: 'Neem nou de laatste linie van Feyenoord. Van de vier verdedigers viel alleen Eric Botteghin buiten toon. Andere drie verdedigers leverden prima werk. En dan die Ié, verdorie, wat is die goed zeg. Die is in een wedstrijd niet te houden.'