Van Geel complimenteert Ajax: 'Maar wij kunnen dat ook, dat lieten we tegen Ajax zien'

Van Geel complimenteert Ajax: 'Maar wij kunnen dat ook, dat lieten we tegen Ajax zien'

Als één van drie gasten schoof Martin van Geel vanmorgen aan bij Kees Jansma en Hans Kraay jr. bij de Tafel van Kees. In het Fox Sports programma had de technisch directeur van Feyenoord flink wat uit te leggen. Het loopt voor geen meter bij Feyenoord. Uit speelt de ploeg ronduit dramatisch, terwijl gisteren tegen Willem II ook al de tweede thuisnederlaag van het seizoen werd geleden.


Van Geel: ‘We moeten onze rug rechten, zodat we nog derde worden. Het is enorm belangrijk om derde te worden, voor Europees voetbal (voorronde). Dat is heel belangrijk voor Feyenoord, voor het aanzien van de club. We willen óók Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie een mooi afscheid geven, ik hoop dat er intern en extern iedereen achter de ploeg gaat staan. Zij verdienen namelijk beter’.

Van Geel complimenteert Ajax voor hun Europese campagne, dat is heel goed voor het Nederlands voetbal. Feyenoord kan dat ook bereiken denkt de ‘td’. ‘Eigenlijk hebben wij een prima selectie gewoon. Wij kunnen het niveau halen wat Ajax in de Champions League heeft gehaald. We hebben niet lang geleden twee keer goed partij geboden tegen Ajax, dan zie je dat wij niet veel minder zijn’.

FR-Fans.nl mini poll

De selectie van Feyenoord heeft evenveel potentie als die van Ajax

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 50 reacties

Gast6854753249

Je plaatst een bericht als Gast6854753249