TD: 'Misschien gaat Jørgensen voor nog wel veel meer dan 17 miljoen euro weg'

TD: 'Misschien gaat Jørgensen voor nog wel veel meer dan 17 miljoen euro weg'

Martin van Geel staat nog steeds achter zijn besluit van de winterstop van afgelopen seizoen, waar hij ervoor koos om Nicolai Jørgensen niet aan Newcastle United te verkopen. De verkoop had Feyenoord zo'n zeventien miljoen euro op kunnen leveren, maar Jørgensen was Feyenoord meer waard.


Van Geel: 'We wilden Jørgensen niet verkopen, omdat we dan onze ambities overboord zouden gooien. We deden het toen dus niet, zo konden we ook proberen de beker te winnen. Het zou een verkeerd signaal zijn om dat op dat moment wél te doen'.

Feyenoord liet het aanbod van de club uit Engeland verlopen en hoopte dat Jørgensen nóg meer waard zou worden. Van Geel bij de Tafel van Kees: 'Zo kon hij zich bovendien op het WK in beeld spelen. Hij had ook nog drie seizoenen contract op dat moment. Misschien gaat hij straks nog wel voor veel meer weg'.

Berghuis
Ook één van de andere spelers van Feyenoord die veel waard is, is Steven Berghuis. Toch laat hij het na een geweldig afgelopen seizoen nu maar weinig zien. 'Steven Berghuis is wisselvallig helaas, na een geel goed seizoen vorig jaar. Hij wisselt geniale momenten af met veel mindere. Het is daarom leuk dat hij samen met Tonny Vilhena er weer bij is bij het Nederlands elftal, dat geeft een boost'.

Discussieer mee! 53 reacties

Gast4196323392

Je plaatst een bericht als Gast4196323392