Van Geel: 'Ik krijg zó veel steun, op het gênante af gewoon'

Van Geel: 'Ik krijg zó veel steun, op het gênante af gewoon'

Feyenoorddirecteur Martin van Geel zat daags na de ontluisterende nederlaag thuis tegen Willem II bij de Tafel van Kees van Fox Sports. De 'td' was verbolgen over hoe Feyenoord een 2-1 voorsprong weggaf in de tweede helft.


Van Geel: Je moet altijd winnen in de Kuip, na rust verwachtte ik dat we onze voorsprong zouden uitbreiden. Maar niets was minder waar. Door kinderlijke fouten verliezen we dan het duel alsnog. Het doet wel wat met me'.

Er is veel kritiek op de technisch directeur, supporters sturen aan op zijn vertrek. 'Ik werd eerder positief toegezongen, dat was redelijk uniek toen. Toen ben ik rustig gebleven, ben ik met mijn voeten op de grond gebleven. Ik gooi de handdoek niet, ik ben een topsporter. Er zijn zo veel mensen om me heen die mij steunen en mij nodig hebben, dat gebeurt zó veel op het gênante af gewoon. Je kijkt altijd naar jezelf, ik kijk in de spiegel om te kijken hoe het ervoor staat. Maar ook vanuit de Raad van Commissarissen is er unaniem gezegd dat men met mij door wil'.

FR-Fans.nl mini poll

Van Geel moet blijven

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 117 reacties

Gast3698100085

Je plaatst een bericht als Gast3698100085