Oranje O20 met Vente langs Zwitserland

Een flink gewijzigd Oranje onder 20 heeft gisteren een prima overwinning geboekt tegen de leeftijdsgenoten van Zwitserland. Het elftal van oud-Feyenoorder Bert Konterman won met 1-3 dankzij drie doelpunten van PSV-er Gakpo. Onder 20 begon wat moeizaam, maar na tien minuten kwamen ze op stoom aan de hand van Dylan Vente. De spits van Feyenoord zag een schot gestopt worden door Zwitserland doelman Philipp Köhn. Na 35 minuten begon de one-man-show van Gakpo. De rechtsbuiten kwam vanaf links naar binnen om zijn eerste doelpunt te maken. Vlak daarna werd het door diezelfde Gakpo al 2-0 voor Oranje. In de tweede helft kwamen de Zwitsers even terug in de wedstrijd. Maar diezelfde Gakpo schoot de 1-3 binnen waarna de wedstrijd gespeeld was. Vente scoorde niet, maar speelde wel de hele wedstrijd tegen de Zwitsers, zo schrijft OnsOranje.nl.