Jeugdspelers nemen Feyenoord bij de hand tegen Gemert

Feyenoord greep tegen VV Gemert de kans om veel reservespelers te laten starten. Alleen Jan-Arie van der Heijden was basisspeler in de laatste wedstrijd die ook aan de start verscheen van de wedstrijd tegen Gemert. Met onder andere Orkun Kökcü, Dylan Vente, Mo El hankouri en Luis Sinisterra aan de aftrap stond er een heel ander elftal. Met name El Hankouri was in de eerste helft op dreef, zijn directe tegenstander had veel moeite met de linksbuiten en El Hankouri zorgde ook voor de assist bij de 1-0 van Vente. Vlak voor rust zorgde Kökcü met een prachtig bekeken afstand schot voor de 2-0. Feyenoord had weinig te duchten van de amateurs en dat zorgde ervoor dat in de tweede helft ook Van der Heijden naar de kant ging en vervangen werd door Lutsharel Geertruida. Kökcü gaf met zijn goal zijn visitekaartje af en liet zien waarom Giovanni van Bronckhorst veel vertrouwen in hem heeft. “Hij is heel aanvallend ingesteld, kan heel goed tussen de linies spelen en is jeugdinternational. Een heel groot talent”, zei ’Gio’ in de Telegraaf. Ondanks dat Feyenoord tegen een amateurelftal speelde waren er veel supporters, die na de entree van Geertruida minutenlang de naam van Wouter Burger scandeerde. Het publiek zong voluit: ’wij willen Wouter zien’ en ’hij moet erin’. Na 71 minuten mocht hij invallen voor Kökcü en dat zorgde voor een groot applaus en veel gejuich bij elke keer dat Burger de bal raakte. Vente ging na rust verder waar hij voor rust mee begon. Hij scoorde nog twee keer. Gemert - Feyenoord 0-4 (0-2). 11. Vente 0-1, 45. Kökcü 0-2, 65. Vente 0-3, 71. Vente 0-4. Scheidsrechter: Van Boekel.