Hopeloos Feyenoord staat voor schut tegen Trencin

Hopeloos Feyenoord staat voor schut tegen Trencin

Feyenoord bewees zichzelf en het Nederlandse voetbal gisteravond een slechte dienst. De Rotterdammers gingen in het warme Zilina keihard onderuit op het kunstgras tegen AS Trencin, het werd maar liefst 4-0.


Bij Feyenoord schaamde iedereen zich, maar niemand nam de verantwoordelijkheid. Sven van Beek schutterde bij twee tegen doelpunten, al ging ook Justin Bijlow bij de eerste fout van Van Beek niet vrij uit. Bart Nieuwkoop ging hopeloos onder de bal door bij de 3-0. En Van Beek en Nieuwkoop zijn nou juist de spelers die zich gisterenavond konden bewijzen.

Jordy Clasie was na afloop niet te spreken over zichzelf en over de teamprestatie. Maar excuses zocht hij niet. "Want hier zijn geen excuses voor", weerklonk het uit de mond van aanvoerder Jordy Clasie schrijft het Algemeen Dagblad. ,"Dit was Feyenoord-onwaardig."

Trencin dat werkt met een begroting die Top Oss ook heeft beleefde zo een schitterende avond. Oud-Feyenoorder Joey Sleegers weet wel waarop Trencin won. "We hebben op agressiviteit gewonnen".

Discussieer mee! 178 reacties

Gast5772237748

Je plaatst een bericht als Gast5772237748