UPDATE | 'Dat budget wordt al door banken afgedekt'

UPDATE | 'Dat budget wordt al door banken afgedekt'

Volgens het Algemeen Dagblad zal het bedrag dat op tafel moet komen voor het nieuwe stadion hoger zijn dan eerst was gepland. De 422 miljoen euro waar vanuit is gegaan is 444 miljoen euro, zo meldt het Algemeen Dagblad op de website. De kosten van de bouw blijven gelijk, 365 miljoen euro, zo heeft een woordvoerder van Feyenoord City laten weten.


,,De toename is toe te schrijven aan de nadere uitwerking en detaillering van de financiering en de bouw- en financieringsplanning’’, aldus de woordvoerder van Feyenoord City. ,,De structurering van de financiering is nog steeds onderwerp van overleg met de betrokken investeerders en financiers. Definitieve uitkomsten kunnen derhalve nog afwijken van de stand van dit moment.’’

Update 12-07-2018 16:01
Woensdagavond werd bekend dat Feyenoord City duurder gaat uitvallen. Er moet nog ongeveer 22 miljoen euro bij het bedrag van 422 miljoen euro worden opgeteld. Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord City niet langs financiers hoeft om die 22 miljoen euro bij elkaar te sprokkelen. ,,Want dat budget wordt al door banken afgedekt’’, aldus financieel directeur Carl Berg van Stadion Feijenoord tegen het Algemeen Dagblad.

Discussieer mee! 141 reacties

Gast3801141102

Je plaatst een bericht als Gast3801141102