Spelersreunië moet Feyenoord slagkracht geven

Spelersreunië moet Feyenoord slagkracht geven

Feyenoord is nog lang niet klaar voor het nieuwe seizoen. Ondanks dat het met een groot gezelschap afreisde naar Zwitserland, is de selectie nog lang niet rond. Bij Feyenoord vertrokken Bilal Basaçikoglu, Marko Vejinovic en Karim El Ahmadi.


Feyenoord wil de selectie versterken, maar moet creatief zijn en eerst spelers verkopen. basaçkoglu en Vejinovic werden ooit gehaald als spelers om met winst door te verkopen, maar zijn inmiddels afgeschreven en vertrokken voor een laag bedrag. El Ahmadi vertrekt zelfs gratis bij Feyenoord. Feyenoord trok Luis Sinisterra en Yassin Ayoub aan voor het nieuwe seizoen, maar is nog lang niet compleet, meldt Voetbal International.

Feyenoord wil het liefst een soort reunië creëren en Daryl Janmaat en Jordy Clasie terughalen. Janmaat is na vier seizoenen in Engeland wel klaar en lijkt terug te willen keren, maar heeft nog een doorlopende verbintenis. Clasie gaf zelf aan er alles voor over te hebben om terug te keren naar Feyenoord. Als Vilhena vertrekt is Fer in beeld om de middenvelder te vervangen.

De transfers van Janmaat en Clasie worden lastig. Eerst genoemde heeft een doorlopend contract en regelmatig een basisplaats. Daarom zou er best een behoorlijke transfersom tegenover moeten staan. Clasie werd drie jaar geleden voor 15 miljoen gekocht door Southampton. Met die club is hij nu in China, maar zou in de startblokken staan om terug te keren naar Rotterdam. De Engelse club zou echter circa 10 miljoen euro willen ontvangen, maar dat kan Feyenoord niet betalen.

FR-Fans mini poll

Feyenoord lijkt op de toer te gaan met oude bekenden. Snappen jullie dat?

0 stemmen

Discussieer mee! 130 reacties

Gast259707901

Je plaatst een bericht als Gast259707901