Ophef over misdragingen toeschouwers bij Feyenoord - Zeeuws elftal

Ophef over misdragingen toeschouwers bij Feyenoord - Zeeuws elftal

Waar Feyenoord zaterdagavond met hangen en wurgen wist te winnen van het Zeeuwse elftal (2-0 winst), wordt er zondagmorgen echter vooral nagepraat over het wangedrag van een aantal toeschouwers op Sportpark de Veerse Poort.


Zichzelf Feyenoordsupporters noemende mannen hingen een spandoek op met de tekst 'Nouri worden', waarmee klaarblijkelijk de wens wordt uitgesproken dat meer voetballers een dergelijke tragedie als de Ajaxspeler overkomt (zie onderstaande tweet). Daarnaast waren er spreekkoren over 'Joden aan het gas' en 'Nouri aan de zuurstofslang', zo beklagen andere toeschouwers zich op social media.

Gelukkig distantiëren Feyenoordsupporters zich massaal van dit walgelijke gedrag. Zij vragen zich echter wel hardop af hoe het kan dat dit spandoek de hele wedstrijd aan de reclameboarding heeft mogen blijven hangen. Doeken met 'Red de Kuip' werden bij het vorige oefenduel nog ingenomen. Waarom is er niet door één van beide clubs ingegrepen? 'Feyenoord had van het veld moeten stappen', zeggen anderen.

Lees meer: Feyenoord neemt afstand van negatieve uitingen rondom spandoek

Discussieer mee! 240 reacties

Gast3696017891

Je plaatst een bericht als Gast3696017891