'De rest van de wereld is wel behoorlijk onder de indruk van zijn kwaliteiten'

'De rest van de wereld is wel behoorlijk onder de indruk van zijn kwaliteiten'

Donderdag begint het WK in Rusland. Van alle Eredivisie-clubs zal Feyenoord de meeste spelers (vijf) leveren voor dit WK. Één van de betreffende internationals is de Peruviaan Renato Tapia.


Er is inmiddels heel veel geschreven over deze jonge middenvelder die bij Feyenoord het vaakst als centrale verdediger heeft gespeeld. De ene supporter vindt hem een miskoop, terwijl een andere helemaal weg is van zijn voetballende kwaliteiten, inzicht en durf (risico in zijn spel).

Wij van FR-Fans.nl hebben aan onze bezoekers gevraagd hoe zij Tapia zien, een miskoop of een speler met veel potentie die over het algemeen vaak wordt onderschat. Een overgrote meerderheid van ruim 89% is van mening dat Tapia, in ieder geval bij Feyenoord, een onderschatte speler is.

Zo zegt Mark: "Hij is bij Feyenoord een 'eenvoudige wisselspeler', maar de 'rest van de wereld' is behoorlijk onder de indruk van zijn kwaliteiten." Gast3974954394 is het daarmee eens: "Het negatieve weegt hier 1000 x zwaarder dan de positieve dingen. Ik geniet van zijn spel hij durf te spelen en niet die vervelende ballen terug, en ja daar zit wel eens een foute bal tussen maar noem mij maar eens een voetballer of mens die nooit geen fouten maakt .een troost die zijn er echt niet. Tapia in de basis ik zeg DOEN.

Naast de positieve commentaren waren er ook een aantal negatief. Zo zegt Gast6230437000: "Dat er nog mensen vertrouwen hebben in Tapia is ongelofelijk. De man heeft ons een partij punten gekost waar je u tegen zegt. Of die halve gare achterin speelt of op het middenveld, met dat gepingel brengt hij constant medespelers in de problemen. Proberen om er na het wk een mooie prijs voor te krijgen en heel sne wegdoen."

Het zal voor Feyenoord in ieder geval een interessant WK worden.

Discussieer mee! 39 reacties

Gast8507865644

Je plaatst een bericht als Gast8507865644