UPDATE | 'Basacikoglu onderweg naar Kayserispor, Feyenoord wil van aanvaller af'

UPDATE | 'Basacikoglu onderweg naar Kayserispor, Feyenoord wil van aanvaller af'

Bilal Başaçıkoğlu lijkt zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord te hebben gespeeld. De 23-jarige aanvaller is rond met Kayserispor en tekent maandag zijn contract. Dat meldt het Turkse Futbol Arena.


Feyenoord en Kayserispor kwamen donderdag al tot een akkoord over de transfer. Wat de Rotterdammers ontvangen voor Başaçıkoğlu, is niet bekend. Naar verluidt gaat het om een bedrag onder de één miljoen euro, waarmee het tot 2020 lopende contract wordt afgekocht.

Feyenoord nam de Nederlandse Turk in de zomer van 2014 voor 3,5 miljoen euro over van SC Heerenveen. Een succes werd de samenwerking niet. De vleugelspeler kwam tot 76 optredens in de hoofdmacht, maar wist nooit een vaste basisplaats te veroveren.

Update
Feyenoorder Bilal Basaçikoglu voedt de geruchten over zijn vertrek via zijn Instragram stories. De aanvaller post een foto met een vliegtuig terwijl hij op de luchthaven is. Daarmee lijkt hij onderweg naar Turkije om de transfer af te ronden.

Update 11-06-2018 20:55 uur
Bilal Başaçıkoğlu is inderdaad onderweg naar Turkije en zal volgens Mikos Gouka spoedig tekenen bij Kayserispor. Feyenoord wil van de overbodige aanvaller af.

Discussieer mee! 138 reacties

Gast2368239769

Je plaatst een bericht als Gast2368239769