UPDATE | 'Kramer dit weekend gekeurd, direct inzetbaar ondanks rode kaart'

UPDATE | 'Kramer dit weekend gekeurd, direct inzetbaar ondanks rode kaart'

Michiel Kramer heeft een nieuwe club gevonden. De oud-Feyenoorder gaat zijn loopbaan vervolgen bij Maccabi Haifa, zo meldt Voetbal International woensdag. De komende dagen zal er een medische keuring plaatsvinden en zal er een handtekening worden gezet onder het contract.


Kramer krijgt bij zijn nieuwe club te maken met Fred Rutten, die daar trainer is. Mohammed Allach is technisch directeur van de Israëlische club. Rutten was altijd al fan van Kramer, maar Kramer moest overtuigd worden.

Afgelopen seizoen liet Kramer zich door Sparta afkopen, waardoor hij transfervrij de overstap kon maken.

Update
De Telegraaf meldt vanochtend dat Michiel Kramer na een gesprek met Fred Rutten en Mohammed Allach overstag is en aankomend weekend medisch gekeurd wordt bij Macaibi Haifa.

"De 29-jarige spits was clubloos na zijn korte verblijf bij Sparta. De club uit Rotterdam-West ontbond het contract met Kramer, nadat hij een schorsing voor zeven duels had gekregen voor een trap tegen het hoofd van Alexander Büttner (Vitesse). Omdat Sparta de finaleronde van de play-offs bereikte, heeft Kramer zijn schorsing uitgezeten, waardoor hij in Israël direct inzetbaar is", aldus De Telegraaf.

Discussieer mee! 105 reacties

Gast2252085019

Je plaatst een bericht als Gast2252085019