Van Persie: 'Ik ga eerder beginnen in mijn vakantie'

Van Persie: 'Ik ga eerder beginnen in mijn vakantie'

Veel voetballiefhebbers zullen blij zijn met het besluit van Robin van Persie om door te gaan als profvoetballer. De aanvaller is ook volgend seizoen te zien in De Kuip. Op welke positie Van Persie zal gaan spelen is nog niets bekend. "Het hangt af van wie er weggaan en wie er komen. We hebben wel wat scenario’s doorgenomen", vertelt Van Persie tegen De Telegraaf.


"Toen Gio dit seizoen zei dat hij me op tien ging gebruiken vond ik dat een mooie en grote uitdaging. Ik had daar negen jaar niet gespeeld." Van Persie denkt dat hij fysiek sterker aan het nieuwe seizoen kan beginnen door het meemaken van een goede voorbereiding. "Door de EK’s en WK’s ben ik altijd later ingestroomd. Met Arno Philips heb ik het al over het programma gehad. Ik ga eerder beginnen in mijn vakantie en hij stelt dat ik minder pijntjes zal krijgen door zo’n goed programma."

Van Persie kwam in de winterstop over van Fenerbahçe. Bij Feyenoord kende Van Persie een goed half jaar met als kers op de taart de winst van de TOTO KNVB Beker.

Discussieer mee! 29 reacties

Gast8248974655

Je plaatst een bericht als Gast8248974655