#PraatMee | Roerige zomer op komst, hoe zie jij de selectie graag veranderen?

#PraatMee | Roerige zomer op komst, hoe zie jij de selectie graag veranderen?

Feyenoord lijkt een roerige zomer tegemoet te gaan. In diverse media worden spelers beschreven die wel of niet gaan vertrekken. Spelers die niet tevreden zijn over dit seizoen en mogelijk hun heil ergens anders willen gaan zoeken.


FR-Fans.nl is erg benieuwd naar de mening van haar bezoekers. Tonny Vilhena en Nicolai Jørgensen lijken te vertrekken, zeker gezien de uitspraken van Giovanni van Bronckhorst. Karim El Ahmadi heeft aangegeven eventueel wel een ander avontuur aan te willen gaan, maar het ook geen straf te vinden als hij bij Feyenoord blijft.

Spelers die dit seizoen ondermaats hebben gepresteerd of voor hun doen weinig hebben gespeeld zullen misschien ook wel verder willen kijken. Eric Botteghin gaf al aan niet blij te zijn met afgelopen seizoen. Renato Tapia gaat naar het WK, maar is bij Feyenoord geen vaste waarde. Dan heb zijn er nog Bart Nieuwkoop, Sofyan Amrabat, Kenneth Vermeer, spelers die waarschijnlijk graag willen weten waar ze aan toe zijn.

Feyenoord heeft voor komend seizoen Yassin Ayoub vastgelegd. Verder wordt het met diverse spelers in verband gebracht, maar toch zal veel afhangen van welke spelers daadwerkelijk vertrekken. Wie zie jij graag komen? Of wie denk jij dat er vertrekt?

Discussieer mee! 184 reacties

Gast5715511101

Je plaatst een bericht als Gast5715511101