Vermoedelijke opstelling: Van Persie start, zes spelers mogen zich gaan bewijzen

Vermoedelijke opstelling: Van Persie start, zes spelers mogen zich gaan bewijzen

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst voert een aantal wijzigingen door in zijn basisopstelling voor de laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij SC Heerenveen.


Zo komt Tyrell Malacia in de ploeg voor Ridgeciano Haps. Middenvelders Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi mogen zich gaan opmaken voor een rustige middag in Friesland. Zij worden vervanger door Renato Tapia en Sofyan Amrabat, die zich nog in de kijker hopen te spelen voor een WK-ticket met respectievelijk Peru en Marokko.

Net als in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam kiest Van Bronckhorst voor Eric Botteghin in de achterhoede en is er een plek onder de lat voor Justin Bijlow. De 18-jarige Dylan Vente mag zich ten koste van Nicolai Jørgensen gaan bewijzen in de spits. Achter hem staat Robin van Persie, die mogelijk zijn laatste wedstrijd speelt.

Voor Feyenoord staat er zondag niks meer op het spel. De bekerwinnaar is zeker van de vierde plek in de Eredivisie. SC Heerenveen hoopt met een overwinning op deelname aan de play-off's voor een Europees ticket.

Vermoedelijke opstelling: Bijlow; Diks, Botteghin, Van der Heijden, Malacia; Amrabat, Van Persie, Tapia; Berghuis, Vente en Boëtius.

Discussieer mee! 65 reacties

Gast4465111684

Je plaatst een bericht als Gast4465111684