'Die wedstrijd tegen Willem II is nu het belangrijkste'

'Die wedstrijd tegen Willem II is nu het belangrijkste'

Feyenoord lijkt zich gisteren verzekerd te hebben van de vierde plaats. Met een gelijk spel aankomende woensdag tegen Willem II is het helemaal zeker, dus lijkt Feyenoord zich te kunnen gaan voorbereiden op de bekerfinale en heeft het geen play-offs te spelen.


Tegen FC Utrecht kende Feyenoord weinig problemen. Robin van Persie etaleerde bij de tweede goal nog een keer zijn klasse. “Sven gaf de bal mooi in de loop mee. Het enige wat ik moest doen was de bal meenemen op mijn borst, de pasjes tellen en schieten. Dat ging allemaal goed", zei Van Persie tegen het Algemeen Dagblad.

Van Bronckhorst blikt tevreden terug. “We wisten dat we met een overwinning afstand konden nemen. We staan nu acht punten voor, met nog drie wedstrijden te spelen. Woensdag kunnen we de vierde plaats dus definitief veiligstellen", zei Van Bronckhorst, die met zijn elftal dan in Tilburg tegen Willem II speelt.

Feyenoord neemt het volgende week zondag in de bekerfinale op tegen AZ. “Die wedstrijd tegen Willem II is nu het belangrijkste. Al weet ik ook wel dat veel mensen om me heen al bezig zijn met de bekerfinale."

Discussieer mee! 21 reacties

Gast2269033757

Je plaatst een bericht als Gast2269033757