'Feyenoord zou deze wedstrijd hoe dan ook hebben gewonnen'

Feyenoord had eerder vandaag geen kind aan FC Twente. De Rotterdammers wonnen vrij eenvoudig met 1-3 van de matig spelende Tukkers. Door de overwinning verstevigde Feyenoord de vierde plek en blijft FC Twenten stijf onderaan. VI-journalist en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam was tevreden over het vertoonde spel van Feyenoord. Volgens Krabbendam speelde Feyenoord een hele goede wedstrijd, met name in de tweede helft. 'Het leek van tijd tot tijd op een trainingspartij', vertelt Krabbendam tegen Voetbal International. 'Dan gaat Feyenoord gemakkelijk voetballen en zie je wat sommige spelers in hun petto hebben. Mooi spel, trucjes, overstapjes. Na het tweede doelpunt was FC Twente dusdanig aangeslagen, dat het niet meer terug kon komen in de wedstrijd. Een terechte overwinning van Feyenoord.' Het is volgens Krabbendam duidelijk dat FC Twente kwalitatief tekort komt om Feyenoord negentig minuten lang het moeilijk te kunnen maken. 'Twente begint aggressief maar zakt daarna ver terug, en dan zie je het verschil in kwaliteit tussen deze twee ploegen. Feyenoord zou deze wedstrijd hoe dan ook hebben gewonnen.'