Extra goed op de hoogte blijven van alles rondom Feyenoord

Extra goed op de hoogte blijven van alles rondom Feyenoord

FR-Fans.nl is de thuishaven van elke Feyenoorder, en dat willen we natuurlijk graag blijven! Dagelijks houden we voor jullie al het nieuws van Feyenoord in de gaten en plaatsen dit op onze website. Vele tienduizenden mensen per dag weten de weg naar onze site te vinden!


Volg jij ons ook op Facebook? Dan zal het je misschien de laatste tijd zijn opgevallen dat je ons minder vaak voorbij ziet komen met nieuws. Facebook heeft in hun zogenaamde nieuwsfeed wat aanpassingen doorgevoerd, waardoor je al een lange tijd niet alles meer ziet. Mensen denken vaak dat wanneer ze een pagina volgen, ze alles zien, maar dat is in werkelijkheid dus niet zo, en wordt ook steeds minder. Als echte Feyenoorder wil je toch direct al het nieuws zien?

Wij willen jullie aanraden om het nieuws rechtstreeks via onze website te volgen door gewoon FR-Fans.nl in te tikken. Op die manier blijf je het beste op de hoogte en mis je zeker niets van al het Feyenoord nieuws! Bezoek ons dus zeker een aantal malen per dag.

Wil je ons zo goed mogelijk blijven volgen op Facebook dan kun je ook gemakkelijk een kleine aanpassing doen zodat je ons nog wel goed blijft zien. Het kost je minder dan 30 seconden! Let op: Wanneer je iets op je mobiele telefoon instelt, is het ook op je computer ingesteld en andersom.

De stappen op je mobiele telefoon
- Ga via de Facebook App naar de pagina van FR-Fans.nl en like ons als je dat nog niet hebt gedaan.

- Klik op 'Volgend'.

- Vink 'Meldingen ontvangen' en 'Als eerste weergeven' aan.


De stappen op je computer of dekstop
-Ga naar de Facebook-pagina van FR-Fans.nl en like ons als je dat nog niet hebt gedaan.

- Klik op het knopje ’Volgend'.

- Vink vervolgens ‘Als eerste weergeven' aan.Met deze stappen blijf je nu beter op de hoogte via Facebook van al het Feyenoord nieuws.

Het nieuws via de e-mail ontvangen kan ook! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Klik hier!

Maar nogmaals, wij raden jullie aan om dagelijks naar FR-Fans.nl te gaan, zodat je niets mist!

FR-Fans mini poll

Ik ga nu

0 stemmen

Discussieer mee! 11 reacties

Gast5032398685

Je plaatst een bericht als Gast5032398685