'Ik word hier echt moe van, het is wéér aan onszelf te wijten'

Jens Toornstra was ontgoocheld na de 1-2 verliespartij van Feyenoord in Breda. De nummer tien scoorde voor het eerst in ruim twee jaar in een uitduel, maar dat mocht niet baten. ‘Ik weet ook niet hoe dit kon gebeuren’, zegt hij na afloop bij Fox Sports. ‘Ik kan nu heel veel gaan zeggen, maar het is gewoon kut. Ik kan bijvoorbeeld niets zeggen over die penalty, daar heb ik niks van gezien. Er is blijkbaar iets gebeurd, of niet. Als je verliest maakt die goal van mij ook niets uit’. ‘Na een mooi kampioensjaar mag zoiets niet gebeuren. Ook vandaag weer na vijf minuten in de tweede helft sta je achter. Dat gebeurt alweer en daar word ik echt moe van inmiddels. We spelen de tegenstander in de kaart, met meteen vijf of zes keer balverlies in het begin van de wedstrijd. En ook na de 2-1 spelen we te gehaast. Het is weer aan onszelf te wijten’