Bizar incident voor bekerwedstrijd: 'Dan is het gelijk de laatste keer geweest dat wij daar zijn geweest'

Bizar incident voor bekerwedstrijd: 'Dan is het gelijk de laatste keer geweest dat wij daar zijn geweest'

Erwin van de Looi baalt er van dat gisteren voor de wedstrijd van Feyenoord tegen Willem II de tactische bespreking van de ploeg uit Tilburg is gelekt. Op Social Media werd het complete plan van Willem II geplaatst.


De vellen papier hingen in een conference room van een Haags hotel en is daar door iemand gefotografeerd en doorgestuurd. ,,Als dat door iemand van het hotel is gedaan, dan is het gelijk de laatste keer geweest dat wij daar zijn geweest’’, aldus Van de Looi tegen de Telegraaf. ,,Schandalig, zeker omdat we daar wel vaker zijn geweest. Maar daar zat het niet in dat wij vandaag hebben verloren. Zoals ook op de sheets te lezen was, je moet jezelf wel laten voelen in de duels. Je hoeft niet te schoppen, maar moet wel echt aan de bak. Dit is een halve finale, je krijgt geen herkansing, je moet er gewoon staan. De kans om een finale te spelen krijg je niet zo vaak bij Willem II.’’

Willem II verloor in De Kuip vrij kansloos met 3-0. Feyenoord staat hierdoor op 22 april in de finale van de TOTO KNVB Beker.

Discussieer mee! 49 reacties

Gast8086249768

Je plaatst een bericht als Gast8086249768