Van Persie onder de indruk: 'Daar wordt iedere speler fit van en ik ook'

Robin van Persie was zondag belangrijk voor Feyenoord. Hij scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo. ‘Het voelt heel goed’, zegt Van Persie tegen FOX Sports. ‘Ik heb meters kunnen maken. Ik was blij dat ik mocht starten vandaag. Ik ben nu een kleine vier weken bezig. Ik ben blij met de minuten die ik gekregen heb vandaag en ook met de winst. We zijn blij met de puntjes.’ Van Persie is tevreden over de trainingen bij Feyenoord. ‘We hebben een pittige trainingsweek gehad. Ik voel me elke dag sterker worden. De trainingen zijn erg goed. Het hele pakket is erg goed. Daar wordt iedere speler fit van en ik ook.’ Feyenoord wist ook zondagmiddag niet te overtuigen. Van Persie zag een goed spelend Heracles Almelo. ‘Zij hebben ook een goed team. Ik vond dat hun het goed deden. Het zijn twee goede teams die aan elkaar gewaagd waren. Met een beetje geluk maakte ik die 1-0. Dan zie je dat er iets meer rust in de groep kwam.’