Van Bronckhorst: 'Hij is me wel meegevallen'

Giovanni van Bronckhorst zag Feyenoord zondagmiddag met 1-0 winnen van Heracles Almelo. De Rotterdammers speelden geen goed voetbal. ‘Een hele moeizame overwinning maar wel zeer welkom’, zegt Van Bronckhorst tegen FOX Sports. ‘Het was vandaag heel slordig’, aldus een eerlijke Van Bronckhorst. ‘Je moet aan de bal sterk zijn en dat waren we de eerste helft zeker niet. Je zag ook een aantal keren dat Heracles Almelo de lange bal zocht. Dat blijven tricky momenten. Het tempo moest hoger. De voorzetting was niet goed.’ Robin van Persie mocht vanaf het begin starten, en was door zijn doelpunt belangrijk. ‘Hij is me wel meegevallen. Ik had een uur op hem gerekend. In de rust heb ik gevraagd aan hem hoe het was. Ik moet zeggen dat Robin uitstekend gespeeld heeft vandaag. We moeten kijken hoe we er volgende week voor staan’, doelt Van Bronckhorst op het meespelen van Van Persie in de wedstrijd tegen PSV.