'Die jongen had Martin van Geel direct na de titel moeten verkopen'

'Die jongen had Martin van Geel direct na de titel moeten verkopen'

Willem van Hanegem kan niet meer lachen om Feyenoord. De Kromme die altijd eerlijk is, vindt Feyenoord onder de maat. Er waren volgens de voormalig middenvelder maar drie spelers die een niveau haalden die enigszins hun niveau haalden.


Sven van Beek, Karim El Ahmadi en Tyrell Malacia waren de drie spelers die nog enigszins overeind bleven tegen Vitesse. De rest was om te huilen. Jens Toornstra nog altijd in de basis in Feyenoord 1, eigenlijk kan het al maanden niet meer. Die jongen had Martin van Geel direct na de titel moeten verkopen, want beter dan vorig seizoen kan hij niet’, aldus Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem ziet dat door het behouden van spelers een andere mentaliteit ontstaat. ‘Maar hij en anderen tekenden allemaal voor een fors salaris lekker bij in de Kuip. Het gevolg zie je nu: de honger is weg en het voetbal te matig om dat euvel nog te verbloemen. Alleen die Malacia, die tackelt bij wijze van spreken de veters uit de schoenen van zijn tegenstander. Dat zou dus wél een speler kunnen zijn op wie Koeman doelt als hij zegt dat er nog altijd talent is in Nederland.’

Discussieer mee! 58 reacties

Gast4257916781

Je plaatst een bericht als Gast4257916781