'Van Bronckhorst vandaag om tafel met Basaçikoglu'

'Van Bronckhorst vandaag om tafel met Basaçikoglu'

Feyenoord heeft gisteren in Arnhem een zware nederlaag geleden. De nederlaag werd ingeleid door Bilal Basaçikoglu. De vleugelspits gaf in de eerste helft een assist, maar verloor zijn hoofd in de tweede helft. Met een doldwaze tackle met twee benen vooruit mocht hij blij zijn dat hij zijn tegenstander niet zwaar blesseerde. Wel benadeelde hij Feyenoord, want hij mocht met rood vertrekken.


Volgens De Telegraaf is het al frappant dat Basaçikoglu nog kansen krijgt van Van Bronckhorst. Diezelfde krant schrijft: “Bilal Basaçikoglu moet vrezen voor zijn toekomst bij Feyenoord. De overtreding, die hem zelf rood opleverde, leidde de ondergang (3-1) in van de Rotterdammers in Arnhem. Trainer Giovanni van Bronckhorst gaat vandaag al met hem om de tafel zitten.”

Basaçikoglu lijkt zijn kansen bij Feyenoord dus voorgoed vergooid te hebben. “De Turks/Nederlandse vleugelspits heeft maanden op een kans moeten wachten, maar heeft met een stoeptegel van twintig kilo al zijn eigen glazen ingegooid.” Van Bronckhorst wordt er radeloos van en moest moeite doen zijn woede in te houden tijdens de persconferentie. “We hebben dit eerder al een aantal keren meegemaakt met hem. Dan doet hij iets en vraag ik me af: waarom doe je dit op zo’n moment? Als speler moet je continu keuzes maken. Dat moeten goede keuzes zijn. Hij kiest ervoor om daar een tackle te maken. ”

Discussieer mee! 102 reacties

Gast3609279283

Je plaatst een bericht als Gast3609279283