Van Beek: 'Mijn kans moest er echt in'

Feyenoord ging zondagmiddag hard onderuit in de uitwedstrijd tegen Vitesse. De Rotterdammers verloren met 3-1 en ontvingen ook twee rode kaarten. Verdediger Sven van Beek sprak met RTV Rijnmond over de nederlaag. 'Na onze 1-0 voorsprong is er helemaal niks aan de hand' aldus Van Beek. 'Maar toen kregen we vlak voor rust die corner tegen en scoort Vitesse. Die 1-1 gaf ze hoop.' Feyenoord kwam in de tweede helft door twee rode kaarten met negen man te staan. Om toch nog een resultaat te boeken, namen de Rotterdammers veel risico. 'Ik kreeg nog een behoorlijke kans. Die moest er echt in', geeft de mandekker toe. 'We hebben gewoon een brede en goede selectie', concludeert Van Beek. We moeten met z'n allen bij elkaar komen en gewoon hard en eerlijk zijn. Iedereen moet naar zichzelf kijken.'