St. Juste: 'Op dit moment liggen hier mijn mogelijkheden'

Feyenoord boekte donderdagavond een 3-0 overwinning op FC Groningen. Doelpuntmaker Jeremiah St. Juste sprak met RTV Rijnmond over het duel. 'Als ik wat rustiger was geweest had ik meer dan één doelpunt kunnen maken', aldus St. Juste, die niet geheel tevreden is over de wedstrijd. 'De eerste helft was vrij matig, maar we hebben in de rust besloten dat we er meteen op zouden klappen en dat deden we ook.' Bij Feyenoord is St. Juste al meerdere weken basisspeler, maar niet op zijn beste positie. De centrumverdediger speelde ook deze wedstrijd als rechtsback, maar daar kan hij zich prima in vinden. 'Op dit moment liggen hier mijn mogelijkheden. Het zou zeker mijn positie kunnen zijn voor in de toekomst', vertelt de mandekker.