Feyenoord reageert op klagende fans: 'Begrijpelijk veel commotie'

Feyenoord reageert op klagende fans: 'Begrijpelijk veel commotie'

Terwijl De Kuip kolkte en Feyenoord al in de beginfase van de bekerwedstrijd tegen PSV de openingsgoal scoorde, stonden de nodige fans van Feyenoord nog buiten. "Helaas een bekend fenomeen bij een avondwedstrijd," reageert Feyenoord op klagende fans op Twitter.


De supporters van Feyenoord die al binnen waren ontstaken vuurwerk en lieten zich horen in de beginfase. Drie minuten na de aftrap scoorde Sam Larsson de 1-0 tegen PSV. "Zoals verwacht komt de instroom door verschillende oorzaken erg traag op gang. Lange rijen dus." Een half uur voor de aftrap was nog niet de helft van de mensen binnen in De Kuip.

Feyenoord: 'We betreuren dit zeer'
Feyenoord heeft een dag na de wedstrijd gereageerd op de gang van zaken. "Begrijpelijk veel commotie omtrent lange rijen gisteren. We betreuren zeer dat supporters lang hebben moeten wachten en sommigen zelfs het begin van de wedstrijd hebben gemist. De oorzaak was een samenloop van omstandigheden: o.a. door files op toevoerwegen en daardoor een late opkomst."
"Bovendien, en dat speelt een grote rol, zien we bij een wedstrijd met veel e-tickets dat de instroom door het scannen trager verloopt. Hoewel dus niet alles binnen onze macht ligt, is het voor ons zeker reden het scherp en kritisch te gaan analyseren."

Discussieer mee! 108 reacties

Gast3995286002

Je plaatst een bericht als Gast3995286002