Kongolo bekert door in debuutwedstrijd

De oud-Feyenoorders Terence Kongolo en Daryl Janmaat hebben vanmiddag de volgende ronde van de FA Cup bereikt. In de derde ronde van het Engelse bekertoernooi maakt Kongolo dus een mooi debuut voor Huddersfield Town. Bolton Wanderers - Huddersfield Town 1-2 Als huurling van AS Monaco maakte Terence Kongolo vandaag zijn eerste minuten voor Huddersfield. Hij bekroonde zijn debuut nog bijna met een doelpunt, maar zag zijn inzet uit een corner worden geblokt. Even later zag Kongolo landgenoot Rajiv van la Parra wel scoren, waarna één minuut later Danny Williams voor de 0-2 zorgde. Huddersfield Town moest hierna nog een doelpunt incasseren, maar bekert door. Kongolo speelde de volledige 90 minuten als centrale verdediger. Watford - Bristol City 3-0 Ook Daryl Janmaat wist zich te plaatsen voor de volgende ronde met zijn ploeg Watford. Er werd eenvoudig gewonnen van Bristol City, waar ook Janmaat de gehele wedstrijd speelde.