Oproep tot sfeeractie voor Brad en Luca Jones

Oproep tot sfeeractie voor Brad en Luca Jones

Aanstaande zaterdag wacht Feyenoord de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo (18:30 uur). En dag waar veel fans na de interlandbreak naar uitkijken, maar doelman Brad Jones zal met gemengde gevoelens naar deze dag toeleven. Op 18 november 2011 verloor de Australiër zijn zesjarige zoontje Luca aan leukemie. Meerdere supporters roepen daarom op tot een sfeeractie.


De ziekte werd in de zomer van 2010 vastgesteld bij Luca. Jones zelf was destijds zichzelf met de nationale selectie van Australië aan het voor bereiden op het WK in Zuid-Afrika. Na het nieuws keerde hij direct terug naar zijn gezin. Anderhalf jaar later overleed Luca aan de gevolgen van leukemie.

Meerdere supporters roepen elkaar op Facebook nu op om aanstaande zaterdag in de twaalfde minuut een lichtjesactie te houden om Brad Jones te steunen op deze moeilijke dag. Ook verschillende media als Metro berichtten over de sfeeractie voor de goalie. De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen hun telefoon laten oplichten om zo Jones een hart onder de riem te steken.

Discussieer mee! 20 reacties

Gast7371471978

Je plaatst een bericht als Gast7371471978