L'Équipe: 'Paris Saint-Germain FC doet Feyenoorder contractaanbieding'

L'Équipe: 'Paris Saint-Germain FC doet Feyenoorder contractaanbieding'

48 reacties 48
Bron: L'Équipe
Foto: Pro Shots

Momenteel is Lutsharel Geertruida met het Nederlands Elftal actief op het EK in Duitsland. Gisteren maakte Geertruida zijn eerste minuten op het Europese toernooi in het gelijke spel tegen Frankrijk (0-0). Topclub Paris Saint-Germain FC, toevallig afkomstig uit het land van de tegenstander van gisteren, heeft interesse in de multifunctionele verdediger van Feyenoord en zou volgens L’Équipe hem zelfs al een aanbod hebben gedaan.

Geertruida heeft nog maar een 1-jarig contract bij Feyenoord en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt.nl een waarde van 32 miljoen euro. De Franse topclub zien hem als aanwinst om de verdediging een transformatie te geven. Hiervoor gold de Fransman Leny Yoro van LOSC Lille als voornaamste kandidaat, maar de verdediger lijkt naar Real Madrid FC te vertrekken. De pijlen van de Fransen zijn dus nu gericht op Geertruida, zoals eerdere nieuwsberichten naar hintten.

Paris Saint-Germain FC wil snel handelen aangezien het niet breed zit in de centrale verdedigers. Zo lijkt Nordi Mukiele te Parijzenaren te verlaten. L’Équipe meldt dat de Franse landskampioen Geertruida al een contractaanbieding heeft gedaan. Of Geertruida zijn ja-woord heeft gegeven, is niet bekend.

Lees ook