'Yankuba Minteh persoonlijk rond met nog onbekende club'

'Yankuba Minteh persoonlijk rond met nog onbekende club'

17 reacties 17
Foto: Pro Shots

Volgens Bakary Bojang - de zaakwaarnemer van Yankuba Minteh - heeft de jonge Gambiaan een persoonlijk akkoord bereikt met een club. In gesprek met Chroniclelive gaat Bojang verder op wat details in.

Het Engelse medium meldde zaterdag al dat meerdere clubs achter Yankuba Minteh aan zaten. Onder andere AS Roma, Olympique Marseille, Borussia Dortmund en Everton werden genoemd door Chronicle Live. Newcastle United wil meewerken aan een transfer als een geïnteresseerde club met een goed bedrag komt, dat bevestigt Bakary Bojang. Dat komt mede door de Financial Fair Play-regels waar Newcastle op dit moment niet aan voldoet.

Nu is het zover dat Minteh persoonlijk rond is met een club. 'Ik kan niet zeggen welke clubs met ons in gesprek zijn, maar we zijn persoonlijk akkoord met een van de clubs. De rest ligt bij Newcastle op dit moment', zegt de zaakwaarnemer van Minteh tegenover het Engelse medium.

Mocht het tot een transfer komen, gaat de Gambiaan een behoorlijk bedrag opleveren. De Engelsen verlangen ongeveer 40 miljoen pond voor Minteh. 

Lees ook