Woerts: 'Nog niemand is concreet benaderd'

Woerts: 'Nog niemand is concreet benaderd'

Woensdagavond was het weer tijd voor Vandaag Inside, uitgezonden op SBS6. Presentator Wilfred Genee wordt, zoals altijd, bijgezeten door Johan Derksen en René van der Gijp. Ook Chris Woerts mag zijn opwachting maken in het praatprogramma.

Woerts wordt gevraagd wie hij zou willen dat de nieuwe trainer van Feyenoord wordt. Woerts grapt: ‘Van Bommel, met Bert van Marwijk.’ Daarna wordt Woerts serieus: ‘Ik had vanochtend nog contact met Dennis te Kloese, die zit in Dubai. En die houdt zich op de vlakte.’ Woerts weet één ding zeker: ‘Nog niemand is concreet benaderd. Marino Pusic niet, Dick Schreuder niet. We gaan de hele maand mei de tijd nemen om iemand aan te stellen.’ Woerts denkt zelf dat het binnen twee of drie weken wel duidelijk zal zijn. 

Daarna zegt hij nogmaals: ‘Maar ik vind Van Bommel wel een spannende gedachte.’ Derksen reageert: ‘Ik denk niet dat Feyenoord aan Van Bommel begint.’ Maar Woerts pareert door te zeggen dat van Bommel goed bij de supporters zou liggen: ‘Hij was zo irritant, hij zat er bovenop altijd en ik denk dat de Feyenoord-supporters dat wel leuk zouden vinden.’

Eerder kwamen er al geluiden over potentiële trainers naar buiten toe. Feyenoord heeft naar buiten toe nog niet gereageerd, sterker nog: de aanstelling van Arne Slot is nog niet bevestigd door Feyenoord of Liverpool FC.

Lees ook