'Pascal Jansen verdwijnt van shortlist, drietal nog in beeld'

'Pascal Jansen verdwijnt van shortlist, drietal nog in beeld'

Feyenoord lijkt steeds meer namen van het lijstje te strepen die de mogelijke opvolger van Arne Slot kunnen worden. Dennis te Kloese gaat zorgvuldig te werk in zijn zoektocht naar een opvolger voor de vertrekkende coach. 

Volgens De Telegraaf wordt het samengestelde lijstje steeds kleiner. Marino Pusic zou nog wel steeds op die lijst staan. De voormalig assistent van Slot die hoofdcoach is van Shaktar Donetsk ligt goed in de groep en zou daarmee plezier in het spel kunnen houden. 

Ook Graham Potter staat volgens het dagblad nog steeds op de lijst. De Engelsman die de nodige internationale ervaring heeft staat ook op de lijst van Ajax. Daarnaast zou ook Dick Schreuder op de shortlist staan. Van der Kraan weet dat Te Kloese een groot internationaal netwerk heeft, dus de kans dat er de komende twee weken nog een of twee verrassende namen bijkomen zou niet vreemd zijn. 

Pascal Jansen

Dat er ook namen van de shortlist worden gestreept is niet vreemd. Toen vorig jaar Tottenham Hotspur zich meldde voor Slot is er al een lijst opgesteld. De naam van Pascal Jansen stond er toen wel op. Na de terugval van AZ dit seizoen, die Jansen wordt aangerekend, is de naam van de trainer van de lijst geschrapt. 

Lees ook