Transfer

'Feyenoord niet akkoord met eerste bod van Liverpool FC op Slot'

Feyenoord heeft het eerste bod van Liverpool FC op Arne Slot niet geaccepteerd, zo schrijft Fabrizio Romano op X. Wel zouden er momenteel goede gesprekken zijn tussen de twee clubs over de vergoeding die de Premier League club zal moeten betalen om de succesvolle Slot over te nemen van Feyenoord.

Dat het eerste bod is afgeslagen wil niet zeggen dat de deal niet doorgaat. De verwachting is dat Liverpool FC een nieuw bod zal doen. Romano schrijft dan ook dat de gesprekken met vertrouwen blijven voortduren.

Liverpool FC ziet in Slot de ideale opvolger van Jürgen Klopp, die aan het einde van dit seizoen zal vertrekken. Klopp is al sinds 2015 de trainer van de populaire Premier League club. In die jaren won hij veel prijzen. Mocht Slot de nieuwe trainer worden van Liverpool FC halen ze ook een prijzenpakker binnen. Vorig seizoen werd Feyenoord kampioen van Nederland, en afgelopen zondag wonnen de Rotterdammers nog de TOTO KNVB Beker.

Gesprekken tussen Liverpool FC en Slot

Volgens Romano lopen de gesprekken tussen Slot en Liverpool FC over een eventueel contract goed. De onderhandelingen tussen de partijen zullen de komende tijd dus doorgaan.

Het beloven nog onrustige dagen / weken te gaan worden. Feyenoord speelt morgen de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In totaal spelen de Rotterdammers dit seizoen nog vier wedstrijden.

Laatste nieuws over interesse van Liverpool FC in Slot GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om Feyenoord nieuws te krijgen via WhatsApp

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten