VI: 'Intern bij Feyenoord verbaast men zich over haast van Liverpool FC'

VI: 'Intern bij Feyenoord verbaast men zich over haast van Liverpool FC'

27 reacties 27
Bron: Vi.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord heeft tegenover Voetbal International bevestigd dat Liverpool FC zich officieel heeft gemeld bij Feyenoord voor Arne Slot. De Premier League club zou zich dinsdagavond hebben gemeld.

Bij Feyenoord verbaast men zich intern over de haast die Liverpool FC nu heeft, schrijft Voetbal International. De Rotterdammers willen de tijd nemen voor de onderhandelingen. Slot heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2026, waardoor er een flink bedrag op tafel gelegd zal moeten worden om de trainer over te kunnen nemen.

Liverpool FC zou in Slot de ideale opvolger zijn van de vertrekkende Jürgen Klopp. Slot zelf zou een overstap naar de topclub uit de Premier League wel zien zitten. De trainer begon in 2021 aan zijn avontuur bij Feyenoord en was vanaf het begin succesvol. In zijn eerste jaar behaalde hij de finale van de Conference League. Vorig seizoen werd Feyenoord kampioen van Nederland, en dit seizoen wist het de TOTO KNVB Beker te winnen.

Openingsbod niet geaccepteerd

Er zou door Liverpool FC al een openingsbod zijn neergelegd bij Feyenoord, die door de Rotterdammers op hun beurt weer van tafel is geveegd, zo meldde Fabrizio Romano eerder vandaag. De verwachting is wel dat Liverpool FC met een nieuw bod zal terugkeren in Rotterdam, waardoor de kansen op een vertrek van Slot bij Feyenoord zullen toenemen.

Laatste nieuws over interesse van Liverpool FC in Slot GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om Feyenoord nieuws te krijgen via WhatsApp

Lees ook

Lees ook
'Liverpool FC doet openingsbod op Slot'
Transfer

'Liverpool FC doet openingsbod op Slot'

Lees ook