'Feyenoord niet akkoord met bod van 9 miljoen euro op Slot'

'Feyenoord niet akkoord met bod van 9 miljoen euro op Slot'

45 reacties 45
Bron: The Athletic
Foto: Pro Shots

Volgens The Athletic is het openingsbod van Liverpool FC op Arne Slot 9 miljoen euro. Feyenoord is hiermee niet akkoord gegaan. De club uit de Premier League ziet in de huidige trainer van de Rotterdammers de ideale nieuwe hoofdtrainer.

Liverpool FC heeft ook contact met Slot, die zelf graag wil werken bij de Engelse topclub. Liverpool FC zal echter ook andere kandidaten bekijken, maar Slot heeft wel de meeste aandacht en is naar voren gekomen als belangrijkste kanshebber om Jürgen Klopp op te volgen.

Slot is bezig aan zijn derde seizoen in De Kuip. Vorig seizoen kon de trainer ook al kiezen uit een club uit de Premier League, maar koos toen voor Feyenoord te blijven. Dat heeft de club geen windeieren gelegd. Dit seizoen behaalden de Rotterdammers de winst van de TOTO KNVB Beker. Het contract van Slot bij Feyenoord loopt nog tot medio 2026.

Mocht Slot inderdaad vertrekken, dan moeten de Rotterdammers op zoek naar een vervanger. Hoogstwaarschijnlijk is Feyenoord op de achtergrond al aan het oriënteren wie Slot mogelijk kan gaan vervangen in De Kuip.

Laatste nieuws over interesse van Liverpool FC in Slot GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om Feyenoord nieuws te krijgen via WhatsApp

Lees ook
Lees ook