'We hebben met de beker toen wel veel mensen blij gemaakt'

'We hebben met de beker toen wel veel mensen blij gemaakt'

8 reacties 8
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Karim El Ahmadi won met Feyenoord in het verleden twee TOTO KNVB Bekers. Hij won met Feyenoord in het seizoen 2015/2016 en 2017/2018 de beker. In een interview met Feyenoord Media op Feyenoord One blikt de voormalig middenvelder vooruit op de bekerfinale tegen N.E.C. Nijmegen en oude bekerfinales.

Feyenoord won in het seizoen 2015/2016 de beker na een overwinning in de finale tegen FC Utrecht, terwijl het in de Eredivisie een stuk minder ging. "Het was dat seizoen geen goed seizoen. We hebben met de beker toen wel veel mensen blij gemaakt, want volgensmij was het toen wel een tijdje terug dat we de beker hadden gewonnen en het was ook voor veel spelers hun eerste prijs. Als je ziet wat het dan losmaakt in De Kuip en Rotterdam, dan wil je wel voor meer. Daarna pakte we nog meer prijzen."

Zondag speelt Feyenoord na zes jaar weer een finale in het TOTO KNVB Bekertoernooi. El Ahmadi denkt dat Feyenoord aan het langste eind gaat trekken. "Elke finale die Feyenoord hier speelt in De Kuip is Feyenoord favoriet en zie ik niet dat tegenstanders hier zomaar met een prijs vandoor kunnen gaan. Voor ons was dat toen echt geen optie, die gedachten had ik niet eens dat ik naar huis zou gaan zonder prijs. Dat gevoel gaat daar nu ook ontstaan. In eigen huis tegen N.E.C., dat gaan ze gewoon winnen", sluit hij af.

Lees ook