'In dit geval leidt het alleen maar tot meer druk'

'In dit geval leidt het alleen maar tot meer druk'

12 reacties 12
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt zondag de bekerfinale tegen N.E.C. Nijmegen. Vanwege de vormdip van Santiago Gimenez vroegen sommige mensen in de voetbalwereld zich af Arne Slot misschien wel Ayase Ueda moet laten starten. In een poll op FR-Fans.nl waren wij benieuwd naar jullie mening.

Een overduidelijke meerderheid kiest voor de Mexicaan, ruim 78% ziet Gimenez in de spits staan zondag. 22% zou toch kiezen voor Ueda. Een greep uit de reacties:

Gast410: "Santi Giménez gaat beslist spelen in de bekerfinale. Voor ons maar vooral voor hemzelf zou het heerlijk zijn als hij de bal weer eens in het net deponeert. Hopelijk vijzelt zo'n doelpunt zijn zelfvertrouwen enigszins op. Hij moet wel spelen wegens de hele simpele reden dat hij van de zomer voor een zo hoog mogelijk bedrag verkocht moet worden."

Leonc: "Of Slot nu ineens Ueda gaat opstellen?! Gimenez vecht op dit ogenblik tegen zich zelf, maar komt hier heus wel bovenop." Gast958 denkt dat het dit seizoen niet meer goedkomt. "Niet dit seizoen. Hij is opgebrand. Met vakantie sturen na zondag dus."

Gast901 vind het niet slim om Ueda in de basis te zetten. "Vlak voor de finale je spits wisselen is voor niemand goed, ook Ueda heeft tijd nodig in de vorm van drie hele wedstrijden achter elkaar."

Borrom denkt te weten, en meerdere mensen zijn het met hem eens, waarom Gimenez in een vormdip zit. "Gimenez kan niet voetballen, ja, het helpt niet dat hij weinig wordt aangespeeld. Echter wanneer hij wordt aangespeeld en gaat lopen met de bal is hij die in 90% van de gevallen kwijt. Nu het een tijdje minder gaat is hij zich een slag in de rondte aan het werken, hierdoor is hij nog minder in scoringsposities af en toe komt hij de bal op het middenveld halen. Ik zie de oplossing niet zo snel; Slot verlangt dat hij hard werkt, maar in dit geval leidt het alleen maar tot meer druk lijkt het."

 

Lees ook