Witte zakdoekjes voor oud-Feyenoorder

Witte zakdoekjes voor oud-Feyenoorder

13 reacties 13
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Oud-Feyenoorder Jean-Paul van Gastel staat aan het roer bij NAC Breda. Gisteravond verloor NAC met 1-4 van FC Dordrecht, waar natuurlijk ook linkjes zijn met Feyenoord door de samenwerking van beide clubs. NAC verspeelde dus wederom punten tegen een directe concurrent en het gemor in Breda neemt toe. VI schreef erover op de website.

Eerder werd al bekend dat NAC en Van Gastel na dit seizoen afscheid nemen van elkaar. Maar toch lijkt de druk op de oud-speler van Feyenoord nu al toe te nemen. Gisteravond waren er in het stadion ‘witte zakdoekjes’ zichtbaar, waarmee de supporters wilden aangeven dat Van Gastel ook eerder zijn spullen mag gaan pakken.

Teleurstelling

Van Gastel zelf verscheen voor een analyse van de wedstrijd bij ESPN voor de camera: ‘We maken persoonlijke fouten en daardoor krijgen we twee goals tegen. En de derde treffer was voor ons echt een nekschot.’ De trainer vond FC Dordrecht op alle vlakken beter. Het fanatieke publiek liet het dus ook afweten en het werd stil in Breda: ‘Ons publiek staat altijd achter ons, maar ik snap dat het na de 1-3 en de 1-4 stilvalt. De teleurstelling is logisch.’

Lees ook
Oud-Feyenoorder looft huurling
Nieuws

Oud-Feyenoorder looft huurling

Van Gastel, geboren in Breda, is sinds september 2023 in dienst van NAC nadat hij eerder in China hoofdtrainer was. Daarvoor was Van Gastel veelal assistent, met name met zijn oud-teamgenoot Giovanni van Bronckhorst. Van Gastel heeft altijd te kennen gegeven dat hij zelf graag een stap zou willen maken naar het buitenland, als hoofdtrainer welteverstaan.

Lees ook
Lees ook