Van Gastel niet naar Turkije en blijft trainer NAC Breda

Van Gastel niet naar Turkije en blijft trainer NAC Breda

5 reacties 5
Bron: NAC Breda
Foto: Pro Shots

Oud-Feyenoorder Jean-Paul van Gastel blijft bij NAC Breda en vertrekt niet samen met Giovanni van Bronckhorst naar Besiktas, dat meldt NAC Breda officieel via hun website. De club verbrak het contact met de Turkse club waardoor de deal afketste.

Van Gastel werd in september vorig jaar aangesteld als trainer van de club uit Breda, nadat de wegen tussen NAC en Peter Hyballa scheidden. Bij het Turkse Besiktas moest Van Gastel herenigd worden met Giovanni van Bronckhorst, waarmee hij al eerder samenwerkte bij Feyenoord. Hoewel Van Gastel oren had naar het Turkse avontuur en Van Bronckhorst hem graag aan zijn staf wilde toevoegen, blijft de trainer de eindverantwoordelijke in Breda.

"We willen dit seizoen zo lang mogelijk in de race om promotie naar de eredivisie blijven, daar werken we als club in alle geledingen hard voor. In dat streven willen we niet meer afgeleid worden door getouwtrek om onze trainer.", laat de aanwezige leiding van NAC Breda weten in het Spaanse Sevilla, waar de ploeg zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft. Van Gastel heeft begrip voor het standpunt van zijn club en richt zich nu volledig op de strijd om promotie naar de Eredivisie.

Lees ook