UPDATE | 'NAC Breda laat Van Gastel niet gaan, onduidelijk of Van Bronckhorst toch vertrekt naar Beşiktaş JK'

UPDATE | 'NAC Breda laat Van Gastel niet gaan, onduidelijk of Van Bronckhorst toch vertrekt naar Beşiktaş JK'

18 reacties 18
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Volgens Voetbal International kan Giovanni van Bronckhorst aan de slag bij Beşiktaş JK. Van Bronckhorst zou graag dit avontuur aan willen gaan met Jean-Paul van Gastel, maar hij is werkzaam bij NAC Breda. Voetbal International meldt dat ingewijden laten weten dat de Beşiktaş JK nu tegemoet wil komen aan de wens die Van Bronckhorst heeft.

De Turkse club zou een afkoopsom willen betalen om Van Gastel los te weken bij NAC Breda, maar de club uit Breda wil de trainer niet laten gaan. Zelf staat Van Gastel wel open voor een avontuur in Turkije. De oud-Feyenoorder kan zowel sportief als financieel er op vooruit gaan.

Van Bronckhorst zat zonder club sinds zijn vertrek bij Rangers FC. Bij Feyenoord werd hij als trainer kampioen van Nederland. Uiteindelijk maakte hij in de zomer van 2020 de overstap naar Guangzhou R&F.

Update 02-01-2024 23:51
NAC Breda laat Jean Paul van Gastel niet vertrekken naar Beşiktaş JK, zo meldt NAC Breda op de website. De Turkse club zou Van Gastel zien als assistent van Giovanni van Bronckhorst, die trainer kan worden van Beşiktaş JK.

Lees ook