Feyenoord sluit trainingskamp af met verlies tegen FSV Mainz 05

81 reacties 81

Feyenoord heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen FSV Mainz 05 verloren. In Marbella, waar Feyenoord deze week op trainingskamp is, werd het 1-2 voor de Duitsers. Bij Feyenoord scoorde Thomas van den Belt het enige doelpunt.

De wedstrijd bestond uit vier helften van dertig minuten. Na de tweede helft kwamen er veel nieuwe spelers in het veld. Feyenoord stond toen al met 0-2 achter. In de 25e minuut scoorde Jonathan Burkardt de 0-1. Silvan Widmer zorgde in de 47e minuut voor de 0-2.

Van den Belt kwam in de derde helft in het veld en hij zorgde in de 108e minuut voor de 1-2 door aan prachtig afstandsschot. Feyenoord vertrekt vandaag terug richting Nederland.