Zes stijgers en zes dalers bij update Transfermarkt

Er is een nieuwe update geweest op de website Transfermarkt. De website berekent de actuele marktwaarde van de spelers. In totaal is de selectie van de Rotterdammers nu 313,35 miljoen euro waard.

Bij Feyenoord zijn er zes spelers gedaald in waarde en zes spelers gestegen. De dalers zijn Justin Bijlow, Marcos Lopez, Lutsharel Geertruida, Igor Paixão, Santiago Gimenez en Ayase Ueda. Een stijging van waarde is het geval bij Timon Wellenreuther, Thomas Beelen, Givairo Read, Mats Wieffer, Antoni Milambo en Yankuba Minteh.

Bijlow had een waarde van vijftien miljoen euro, en deze is nu dertien miljoen euro. Lopez had een waarde van vier miljoen euro, en nu nog drie miljoen euro. Geertruida had een waarde van 35 miljoen euro, en hij is gedaald naar 32 miljoen. Igor Paixão was vijftien miljoen euro waard, en is nu twaalf miljoen euro. Santiago Gimenez is gedaald van vijftig naar 45 miljoen euro en Ueda is van negen miljoen naar acht miljoen gezakt.

Wellenreuther is van drie miljoen naar zes miljoen gegaan. Beelen van drie naar zeven miljoen, Read van 25 duizend euro naar 800 duizend euro. Wieffer van achttien naar 27 miljoen euro. Milambo is van vier naar zes miljoen euro gestegen en Minteh van acht naar twaalf miljoen euro. 

Feyenoord is nu niet meer de club in Nederland met de hoogste waarde van de selectie. PSV is de Rotterdammers voorbij gegaan. Zij hebben nu een marktwaarde van 318,63 miljoen euro. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten