Wellenreuther: 'Dat is bizar'

Wellenreuther: 'Dat is bizar'

19 reacties 19
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord trok gisteren in de penaltyserie aan het kortste eind, maar Timon Wellenreuther is trots op het team. De Rotterdammers bleven tegen een sterke tegenstander goed op de been en vooral Thomas Beelen kreeg de complimenten van de doelman, die daarmee zijn uitblinker van de wedstrijd aanhaalde. 

Toch was het weer niet voor Feyenoord. In de Telegraaf steekt Wellenreuther zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. Toch is hij ook blij met zijn eigen topvorm in deze wedstrijd. Maar ook de mentaliteit van de ploeg geeft hem een gevoel van trots. “De mentaliteit van onze ploeg is intussen zo sterk dat we ons zelfs in dit stadion, zonder de steun van onze supporters, gewoon sterk voelden”

Wellenreuther steekt ook de loftrompet voor zijn ploeggenoot Thomas Beelen. De verdediger verloor bijna geen enkel duel van de beresterke Romelu Lukaku. Wellenreuther zag Beelen excelleren tegen AS Roma, vorige week was al goed, maar gisteren was hij helemaal top. Vooral zijn leeftijd en dan zo constant presteren, Wellenreuther voorspelt hem een grote toekomst. Op basis van statistieken verloor Beelen geen enkel rechtstreeks duel. “Dat is bizar."

Wellenreuther kon zichzelf onderscheiden door het stoppen van een penalty, maar dat was niet voldoende voor de overwinning. “Ik baal dat we zijn uitgeschakeld hier, maar ik ben bij Feyenoord echt gelukkig en hoop nog op meer mooie momenten.”

Lees ook