Vermoedelijke opstelling: 'Slot laat Ueda starten'

Vermoedelijke opstelling: 'Slot laat Ueda starten'

69 reacties 69
Bron: FR-Fans.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord speelt donderdagavond in De Kuip in de tussenronde van de Europa League de wedstrijd tegen AS Roma. Trainer Arne Slot moet flink puzzelen met zijn opstelling.

Doelman Justin Bijlow is geblesseerd, net als Gernot Trauner. Dat tweetal is donderdagavond niet inzetbaar. Verder is Quinten Timber hoogstwaarschijnlijk ook niet inzetbaar. De middenvelder liep een blessure op in de bekerwedstrijd tegen AZ. Lutsharel Geertruida is ziek, zo liet Slot weten tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. De trainer van Feyenoord verwacht niet dat hij kan spelen. Santiago Gimenez wordt vandaag nog getest en is ook een vraagteken voor morgen. Afgelopen zondag was de Mexicaan nog afwezig.

FR-Fans.nl verwacht dat Bart Nieuwkoop als rechtsback start en Thomas Beelen centraal achterin. Op het middenveld lijken er basisplaatsen te zijn voor Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs. Voorin is de verwachting dat Ayase Ueda in de spits begint. Als rechtsbuiten lijkt Yankuba Minteh te starten en linksbuiten Igor Paixão.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuther, Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Hartman, Wieffer, Zerrouki, Stengs, Minteh, Ueda, Paixão.

Lees ook