Slot: 'Als je bij een grote club speelt, en dat spelen die jongens, dan wil je elke wedstrijd winnen'

Slot: 'Als je bij een grote club speelt, en dat spelen die jongens, dan wil je elke wedstrijd winnen'

1 reactie 1
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Arne Slot denkt dat er voor morgen in de wedstrijd tegen AS Roma geen echte revanche gevoelens zullen zijn bij de spelers. De Rotterdammers speelden de afgelopen jaren al meerdere keren tegen de Italianen, en vaak zonder succes.

Slot kreeg tijdens de persconferentie in aanloop naar deze belangrijke wedstrijd de vraag van Sinclair Bischop van ESPN of er revanchegevoelens waren. 'Als je bij een grote club speelt, en dat spelen die jongens, dan wil je elke wedstrijd winnen', aldus Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. 'Of je dan tegen AS Roma moet, waar je al twee keer van verloren hebt of je moet tegen AZ waarvan je de laatste zeven keer zes keer gewonnen hebt. Dat maakt niet zoveel uit. Je wil gewoon elke wedstrijd winnen. Als je bij een topclub speelt en een topspeler wil zijn, is dat wat er bij hoort. Ook als er blessures zijn wil je nog steeds het maximale er uit halen. Of je wel of niet van een tegenstander verloren hebt, dat speelt denk ik voor een heel klein beetje misschien mee maar het gaat er voor een speler vooral verder wil komen en dan moet je in dit geval langs AS Roma.'

Er wordt morgen om 18:45 uur afgetrapt in De Kuip voor de wedstrijd in de tussenronde van de Europa League. Volgende week staat de return in Rome gepland.

Lees meer over
Lees ook