'Rodríguez op weg naar MLS'

'Rodríguez op weg naar MLS'

28 reacties 28
Bron: Goal.com
Foto: Pro Shots

Feyenoord kan stevige concurrentie verwachten in de strijd om Luciano Rodríguez, zo meldt journalist Ryan Tolmich op Goal.com. Volgens de journalist is het oog van het Amerikaanse Charlotte FC gevallen op de Uruguayaan. In de transferperiode van deze winter was Feyenoord zeer geïnteresseerd in de jonge aanvaller, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet.

Nu is het dus Charlotte FC dat denkt aan de komst van de 20-jarige Rodríguez, die nog tot en met eind 2027 onder contract staat bij Liverpool Montevideo. Volgens Tolmich zouden de Amerikanen al in 'verregaande onderhandelingen' zijn met de Uruguayaan. Er zou over een transfer club-record gesprokken worden bij Charlotte FC en bronnen spraken zelfs over een top vijf recordbedrag voor de MLS, waarmee hij sowieso zo'n twaalf miljoen zou moeten kosten. Het huidige 'record' staat op naam van Thiago Almada, die voor ruim 14,5 miljoen euro naar Atalanta ging.

Feyenoord zou nog altijd hopen op een zomerse transfer van de aanvaller, die een uitgesproken voorkeur voor een transfer naar Europa zou hebben. Of Rodríguez ook echt naar de MLS verhuist blijft dus de vraag. Naast Feyenoord werd Rodríguez ook gelinkt aan interesse van het Argentijnse River Plate. Rodríguez is volgens Transfermarkt.nl zo'n 4,5 miljoen euro waard.

 

 

Lees meer over
Lees ook