OFFICIEEL | Sinisterra maakt overstap naar AFC Bournemouth

OFFICIEEL | Sinisterra maakt overstap naar AFC Bournemouth

7 reacties 7
Foto: Pro Shots

Feyenoord ziet voormalig aanvaller Luis Sinisterra een overstap maken binnen Engeland. De aanvaller stapte in 2022 over van de Rotterdammers naar Leeds United, met die club degradeerde hij uit de Premier League, maar AFC Bournemouth bood uitkomst en huurde hem voor een seizoen. 

Vandaag maakt die club, op de eigen website, bekend dat hij de definitieve overstap maakt naar de club waar ook Marcos Senesi onder contract staat. Sinisterra maakte dit seizoen vier goals en gaf drie assists voor Bournemouth en heeft daarmee de clubleiding overtuigd. 

De verwachting is dat Feyenoord alleen profiteert door een solidariteitsbijdrage. De overgang van Leeds United naar Bournemouth is minder geld meegemoeid dan met de overgang van Feyenoord naar Leeds United en zo krijgt Feyenoord geen percentage van de winst. 

Sinisterra

Sinisterra kwam al op 19 jarige leeftijd naar Rotterdam. Na een jaar van aanpassing kwam hij steeds meer in beeld bij de club en dat leverde hem in 2022 een overstap op naar Leeds United. Feyenoord ontving ongeveer 25 miljoen euro voor de Colombiaan en is eigenlijk sindsdien op zoek naar een opvolger. 

Lees ook