VI: 'Wieffer trok op voorhand al stekker uit onderhandelingen met Spaanse topclub'

VI: 'Wieffer trok op voorhand al stekker uit onderhandelingen met Spaanse topclub'

19 reacties 19
Bron: Vi.nl
Foto: VK Sportphoto

Het was ogenschijnlijk een vrij rustige winterse transfermarkt voor Feyenoord. De Rotterdammers contracteerden niemand, maar zag Javairo Dilrosun vertrekken. Toch lijkt er op de achtergrond wel het een en ander gespeeld te hebben.

Martijn Krabbendam meldt bij Voetbal International dat Dennis te Kloese op de achtergrond druk is geweest om aanvallen van buitenaf af te slaan. Zo zou hij in Doha contact hebben gehad met vertegenwoordigers van Paris Saint-Germain omdat zij interesse hadden in Dávid Hancko. Dit ging niet door omdat de Franse topclub niet de hoofdprijs wilde betalen en omdat ze er achter kwamen dat de verdediger net zijn contract had verlengd.

Atlético Madrid

Mats Wieffer stond volgens Krabbendam in de nadrukkelijke belangstelling van Atlético Madrid, maar de middenvelder zou zelf de stekker uit de onderhandelingen hebben getrokken. Wieffer zou bij Feyenoord willen blijven om zeker te zijn om het EK te halen. Net als Quilindschy Hartman. De Spaanse club zou met constructies willen proberen om Wieffer binnen te halen.

Santiago Gimenez, die momenteel in een wat mindere fase zit, was gewild, maar tot een transfer kwam het niet. Ook in Quinten Timber zou interesse zijn geweest. Uiteindelijk wist Te Kloese iedereen binnen de club te houden.

Het lijkt er op dat komende zomer de transfermarkt wel eens druk kan worden voor de Rotterdammers. De interesse in de spelers zal blijven, terwijl Feyenoord waarschijnlijk de selectie opnieuw wil gaan versterken. Een van de namen die ook de afgelopen winterse transferperiode werd genoemd was Luciano Rodríguez. De Rotterdammers zouden hem nog steeds graag willen vastleggen.

Lees ook
Lees ook